Om Oss

Landsbyfadder handler om å skape en bærekraftig forretningsmodell basert på solenergi.
5500

Fått tilgang til elektrisitet

2013

Første anlegget utplassert

5

Oppstarter

Vi er en norsk non-profit organisasjon som ble etablert i 2013. Vårt hovedmål er å hjelpe mennesker i Nyanza-distriktet i Rwanda med å få tilgang til elektrisitet. Siden oppstarten har vi jobbet for å gi 5000 innbyggere i landsbyen Mbuye og omkringliggende områder tilgang til elektrisitet, og vi er nå klare for å ta et nytt steg i elektrifiseringsprosessen.

Vi planlegger å bygge et microgrid-anlegg med oppstart høsten 2023. Dette anlegget vil styrke den lokale industrien og gi nye muligheter for oppstartsselskaper i området. Vi tror på å gi lokalbefolkningen verktøyene de trenger for å skape en bærekraftig økonomi og en bedre fremtid for seg selv og sine lokalsamfunn.

Vi tror på at samarbeid og fellesskap er nøkkelen til å skape positive endringer, og vi samarbeider tett med lokale myndigheter og organisasjoner for å sikre en effektiv og bærekraftig implementering av våre prosjekter. Vi er stolte av arbeidet vi har gjort så langt, og ser frem til å fortsette å gjøre en forskjell i Nyanza-distriktet.
OM OSSKONTAKT
Proudly designed by CVSAS
apartmentclock